Mprove

Expertises

Trainen en coachen

Werken uw organisatie en medewerkers naar hun volle potentie? Of ziet u nog ruimte om de volle potentie te ontketenen en om te zetten in daadkracht?

Mprove traint en coacht uw medewerkers zodat ze beschikken over de juiste kennis en de juiste vaardigheden ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van managementvaardigheden bij de medewerker die net is doorgegroeid naar manager positie, de communicatie met de steeds mondiger wordende klant verloopt moeizaam, slecht nieuws gesprekken zijn voorbeelden hiervan.

En hoewel voetballer Arjan Robben wordt beschouwd als één van de beste voetballers van dit moment, is hij nog dagelijks op het trainingsveld te vinden om steeds maar weer zijn techniek te verfijnen en de geest verder aan te scherpen.

Daarom is het noodzakelijk om de vaardigheden van uw medewerkers en uw team verder te blijven ontwikkelen. Mprove kan u hierbij van dienst zijn, traint en coacht uw medewerkers individueel of als team.

Advisering

Een advies komt nooit zomaar uit te lucht vallen. Het is de kracht van Mprove op basis van een scherpe en gedegen analyse op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Mprove is nieuwsgierig naar de feiten. Om vervolgens op basis van alle relevante feiten, interviews en observaties te komen tot een gedegen advies. Het uitsluiten van buikgevoel en checken van veronderstellingen is een vanzelfsprekendheid.

Verandermanagement

De enige constante is verandering wordt wel eens gezegd en het doorvoeren van veranderingen is voor u dan ook dagelijkse kost. Wel ervaart u hierbij dat u steeds tegen dezelfde belemmeringen op loopt: waarom gaat het doorvoeren van veranderingen toch steeds zo moeizaam? Waarom doen de mensen niet gewoon wat er is afgesproken? Waar komt die weerstand toch vandaan? Waarom zijn we toch steeds zoveel tijd en energie kwijt?

U heeft de vurige wens om veranderingen soepel en efficiënt in te kunnen voeren en hiermee snel de slagkracht van de organisatie te vergroten.

Mprove kent de drijvende krachten achter het succesvol omzetten van veranderingen en helpt u bij het doorvoeren hiervan met een bewezen aanpak en handige praktische gereedschappen.

Management development

Een gezegde luid: helder water stroomt van boven. Een optimale aansturing van het bedrijf vraagt om een management team dat volledig dezelfde taal spreekt. Maar is dat wel zo bij u? Zou de visie van het team beter en krachtiger kunnen? Staan de neuzen niet allemaal dezelfde kant op? Kan de aansturing van medewerkers effectiever? Mprove legt samen met u weer de puzzelstukken op de juiste plek om te komen tot een beter functionerend management team.